Lyoness Cashback termékpartneri információ

Húzd a kártyádat nálunk és élvezd a jóváírást!

A Conquest Travel 2009 óta szolgálja ki a Lyoness vásárlói közösség tagjait. A nálunk megtett foglalásokra kétféle fizetési módot tudunk elfogadni: a Lyoness Cashback Card kártyás fizetést és a Lyoness Mobil Cashback utalványok beváltását. A turisztikai szakma sajátosságai (rövid opciós/fizetési határidők, árrés nélküli járulékos költségek) miatt a zavartalan vásárlás érdekében az alábbiakkal érdemes tisztában lenni, és szem előtt tartani:


A 203448-as szerződés alapján 1+1 % jóváírást biztosítunk

- szerződött magyar és uniós szervező partnereink külföldi utazási csomagprogramjainak alap részvételi díjából* (üdülés, városlátogatás, fly and drive, körutazás) katalógus áron
- last minute és akciós külföldi utazások alap részvételi díjából* (kivéve: csökkentett árrés-alapú speciális akciók, amelyekről a foglalás időpontjában tájékoztatjuk)
- repülőjegyek tarifájának árából hagyományos légitársaságokra történő foglalás esetén, egyedi árajánlat alapján (semleges internetes foglalási oldalak kondíciói nem relevánsak)
- hajóutakból, hajójegyekből és fakultatív programokból
- egyéni utazási csomagprogramok (pl. repülőjegy+autóbérlés, repülőjegy+hajóút+transzfer, stb.) részvételi díjából

Bővebb információ: http://www.lyoness.net/internal/hu/stores/hu-HU/203448-Conquest-Travel


A 203449-es szerződés alapján kiemelt (2+4 %) jóváírást biztosítunk

- egyéni szállásfoglalásból a Conquest Travel turisztikai partnereinél (semleges internetes foglalási oldalak kondíciói, valamint egyéb, online oldalakon készített ajánlatok és foglalások nem relevánsak)
- betegség-, baleset-, poggyászbiztosítás és egyéni útlemondási biztosítás árából

Bővebb információ: http://www.lyoness.net/internal/hu/stores/hu-HU/203449-Conquest-Travel

Az egyéb illetékek, adók, hatósági díjszabású járulékos költségek, valamint a nem árrés-alapot képző tételek továbbra sem jogosítanak visszatérítésre.

Kérjük, hogy már megrendeléskor jelezd Lyoness-tagságodat. A Lyoness Cashback egyes promóciókkal nem összevonható, amelyről a promóció szabályzatában tájékoztatást adunk.


Fontos változások 2013. március 15-től:

- Irodánk teljes mértékben áttért az online értékesítési formára. Ügyfélszolgálati irodánkat ezzel párhuzamosan megszüntetjük, kapcsolat online felületeinken lehetséges. A Lyoness Cashback érvényesítése hagyományos Cashback kártyás és Mobile Cashback fizetéssel is lehetséges.
- Diszkont légitársaságokra történő repülőjegy-foglalás 2013. március 15-től nem lehetséges.
- Hagyományos repülőjegyek repülőtéri illetékei beleszámítanak a vásárlás értékébe (természetesen ez növeli az árrés-alapot).

* Amennyiben a fizetés Mobil Cashback-kel a vásárlási számláról történik, a Mobil Cashback vásárlás az utazás visszatérítésre jogosító, alap részvételi díjának összegéig lehetséges. Amennyiben az utas a teljes összeget vásárlási számlájáról szeretné kiegyenlíteni, a jutalékalapot nem képező tételeket a vásárlási jóváírás ÁFÁ-s összegével kell megnövelni (természetesen ez növeli az árrés-alapot).

Amennyiben Lyoness vásárlási számládról szeretnéd kiegyenlíteni az utazást, felhívjuk figyelmedet: a légitársaságok és utazásszervező cégek ajánlataikra általában 48-72 órás jegykiállítási vagy opciós határidőt kínálnak. Az utazás véglegesítésére akkor van mód, ha a vásárlási összeg jóváírásra kerül a Conquest Travel számláján az előírt határidőn belül. Az utalványok beváltási határideje minden hét szerda vagy vasárnap éjfél, az opciós határidő függvényében. Abban az esetben, ha a pénzügyi rendezés nem történik meg a megadott határidőig, úgy az esetlegesen felmerülő árkülönbözet az utast terheli.

Amennyiben az utazás meghiúsul, vagy bármilyen okból lemondásra kerül, a Lyoness vásárlás után elszámolt közvetítői jutalék összegének visszafizetésére (beleértve a mindenkori ÁFA-t) nincs mód. Ennek elkerülése érdekében a Cashback kártyás kedvezmények jóváírására - a befizetés (vásárlás) időpontjától függetlenül - az utazás teljesülését követően kerül sor.

Lyoness Cashback Card kártyaadataidat, vagy Lyoness Membership ID számodat el tudod menteni regisztrációt követően, a saját profilodban. Ennek köszönhetően, ha bejelentkezve foglalsz vagy kérsz ajánlatot, a Lyoness tagságodra vonatkozó információ mindig eljut hozzánk.

Semmi egyéb teendőd nincs, mint kitölteni egyperces regisztrációs űrlapunkat, majd profilodba belépve megadni ügyfélkártya adataidat. Nem csak Lyoness kártya adataidat, hanem pl. légitársasági mérföldgyűjtő kártya adataidat, vagy éppen útlevél adataidat is rögzítheted. Rendszerünk például figyelmeztet jóval az útleveled érvényességének lejárata előtt (feltéve, hogy email címed nem változik meg és olvasod is postafiókodat).

Bízunk benne, hogy mihamarabb utasaink között üdvözölhetünk!

Impresszum

Üzemeltető: Soso Multimedia
Turisztikai partner: szerződéses partnerváltás miatt átmenetileg nem hozzáférhető információ
Facebook oldal