Jogi nyilatkozat

Az olcsoutazas.hu oldal tartalmaz olyan hivatkozásokat (linkeket), amelyek más szolgáltatók weboldalaira vezetnek. Ezen szolgáltatók adat- és információvédelmi gyakorlatáért az üzemeltető nem vállal felelősséget.

Tekintettel arra, hogy az Internet nyílt, biztonságosnak nem tekinthető hálózat, az elektronikus formában továbbított üzenetek megsemmisülése, késedelmes megérkezése, egyéb hibája miatt beálló károk tekintetében az üzemeltető minden kártérítési felelősséget kizár.

A weboldal tartalma eltérő megjelölés hiányában a webdesigner és a fejlesztő cégek szellemi alkotása, mely csak bizonyos törvényi korlátok között használható fel. A weboldalon található anyagokat a felhasználó nem jogosult módosítani, újra előállítani, nyilvánosan közzétenni, előadni, terjeszteni, illetve egyéb módon a nyilvánosságot szolgáló vagy kereskedelmi célzattal felhasználni.

A jelen feltételek értelmében ezen anyagok más Internetes oldalakon, illetve számítógépes hálózati rendszerekben való bármilyen célú felhasználása tilos. A weboldalon található anyagok szerzői jogi védelem alatt állnak és azok bármely, engedély nélküli felhasználása szerzői jogi, szabadalmi (védjegyoltalomról szóló) és egyéb jogszabályokba ütközhet.

Az olcsoutazas.hu honlapján fellelhető valamennyi információ megfelel a közzététel időpontjában fennálló tényeknek és állapotoknak. Ezen információk minden esetben harmadik fél (szolgáltató partner, turisztikai adatbázis, stb.) forrásaiból kerülnek adatbázisunkba. Folyamatosan igyekszünk figyelemmel kísérni az általunk kezelt információk időszerűségét, de garanciát nem áll módunkban vállalni értük. Az esetlegesen elavult, vagy nem tényszerű információkból adódó problémákért az olcsoutazas.hu felelősségre nem vonható.

Amennyiben úgy érzed, hogy - törekvéseink ellenére - valamely információ nem felel meg a valóságnak, kérjük jelezd számunkra.

FoxTransfer
Budapest Repülőtéri Transzfer


Szálláshelyek keresése

Érkezés napja

calendar

Távozás napja

calendar

Az online szállásfoglalás a Booking.com oldalán a mi közreműködésünk nélkül, egyénileg történik. Az utas és a Booking.com között közvetlen szerződéses viszony jön létre, a BOOKING.COM feltételei szerint.

A Booking.com az olcsoutazas.hu-tól független nemzetközi szállásfoglalási oldal. Ennek megfelelően a Booking.com oldalán indított egyéni szállásfoglalásban a továbbiakban segítséget nem áll módunkban adni.

A foglaláshoz szükség lesz saját névre szóló bankkártyára. Amennyiben nem rendelkezel bankkártyával, vagy nem szeretnél így foglalni és inkább az olcsoutazas.hu munkatársaitól kérnél szállásajánlatot, kattints ide.

A Booking.com árai és feltételei nem alkalmazhatók az olcsoutazas.hu által közvetített szállás- foglalásokra. A külső weboldalon készített foglalások után semmiféle ügyfélelőnyt (törzsutas-kedvezmény) vagy visszatérítést (Lyoness Cashback) nem tudunk jóváírni.

Impresszum

Üzemeltető: Soso Multimedia
Turisztikai partner: szerződéses partnerváltás miatt átmenetileg nem hozzáférhető információ
Facebook oldal