Árérzékeny vagy?

Van rá "gyógyszerünk"!

Tőlünk tudomást szerezhetsz az aktuálisan legkedvezőbb utazásokról. Csak írd fel magadnak hírlevelünket. Fél perc az egész, és csak ennyi adatot kérünk:

Online lekérés (foglalás) feltételei

Az oldalon az ajánlatkérés átmenetileg nem lehetséges. Szerződött turisztikai partnerváltás folyamatában vagyunk, a jogi procedúra lebonyolítása után közzétesszük a partner adatait, és újra megnyitjuk a foglalás lehetőségét.

FoxTransfer
Budapest Repülőtéri Transzfer


Szálláshelyek keresése

Érkezés napja

calendar

Távozás napja

calendar

Az online szállásfoglalás a Booking.com oldalán a mi közreműködésünk nélkül, egyénileg történik. Az utas és a Booking.com között közvetlen szerződéses viszony jön létre, a BOOKING.COM feltételei szerint.

A Booking.com az olcsoutazas.hu-tól független nemzetközi szállásfoglalási oldal. Ennek megfelelően a Booking.com oldalán indított egyéni szállásfoglalásban a továbbiakban segítséget nem áll módunkban adni.

A foglaláshoz szükség lesz saját névre szóló bankkártyára. Amennyiben nem rendelkezel bankkártyával, vagy nem szeretnél így foglalni és inkább az olcsoutazas.hu munkatársaitól kérnél szállásajánlatot, kattints ide.

A Booking.com árai és feltételei nem alkalmazhatók az olcsoutazas.hu által közvetített szállás- foglalásokra. A külső weboldalon készített foglalások után semmiféle ügyfélelőnyt (törzsutas-kedvezmény) vagy visszatérítést (Lyoness Cashback) nem tudunk jóváírni.

Impresszum

Üzemeltető: Soso Multimedia
Turisztikai partner: szerződéses partnerváltás miatt átmenetileg nem hozzáférhető információ
Facebook oldal